Koncert: Anna Kruse og Edith Band

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
25/05/2018
20:00 - 22:30

Lokation
Brenderup Højskole

Kategorier Ingen Kategorier


Anna Kruse

Anna Kruse og Edith Band spiller svensk visetradition med Edith Södergransgribende lyrik og nordisk, melodisk vokaljazz i tæt søsterskab.

Musikken strækker sig som en kat i morgenlys mellem melankolsk skovbund, duftende folkeviser, svalende nordisk jazz og stolt champagne-dansende tango….

Den røde tråd i musikken er for Anna Kruse poesien i mødet: ”Det er her jeg inspireres og vokser. Jeg søger at fange – og blive – i det der sker, når musikken når publikum, når lyrikken siver ind i tonerne og musikerne mødes som de kun kan mødes i musikken”.

Det hele fortolkes med sjæl og indlevelse af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere, og farfars gamle fukssvans kommer også i brug. Ordene får et helt nyt liv med Anna Kruses musik. Og musikken tager form af lyrikken.

Musikerne er Lisbeth Diers på trommer og percussion, Eva Malling på kontrabas, Mia Engsager på trombone og Nicholas Kingo på klaver mm

Anna Kruse og Edith Band udgav i 2013 ”Champagnefötter” og i 2017 ”Himlens Rand.”

Og har begge gange fået fremragende anmeldelser!

Lyt her: 
https://www.youtube.com/watch?v=K7WVVXdx9t4
https://www.youtube.com/watch?v=pBVHJjrsMNY                https://www.youtube.com/watch?v=f-ke91cnnNM

Pris for koncerten:
Medlemmer: 120 kr.
Ikke medlemmer: 160 kr.
Unge: 80 kr.

Vi glæder os til at se jer 

Venlig hilsen
Brenderup Højskoles Musikforening

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>